субота, 17. новембар 2012.

KOSA


                                                                  KOSA




                                      KARTA  KOSA

Lenormand karta KOSA je karta  opasnosti I izolacije .  Ona je veliki znak upozorenja.  Karta KOSA je karta Plutona  ( vladar 8 astroloskog polja kroz koje posmatramo sve operacije ,  smrt ,)
Lenormand karta KOSA je karta  opasnosti I izolacije .  Ona je veliki znak upozorenja.  Karta KOSA je karta Plutona  ( vladar 8 astroloskog polja kroz koje posmatramo sve operacije ,  smrt ,)
Opis karte
Na slici se nalazi snop sena  I kosa . Zivotni  Ciklus  umiranja I radjanja simbolicki je predstavljen kroz kartu kosa . Klasje koje je zrelo je pokoseno I simbolicki ustupljeno je mesto za radjanje novog .
Karta simbolicno predstavlja ciklus smrti  I rodjenja . Klasju karta  Kosa donosi smrt ali zato  zito daje mogucnost ljudskog zivota . Karta moze imati I pozitivan  uticaj ako je okruzuju pozitivne karte . Moze se odnositi I na bogatu I uspesnu zetvu medjutim njen uspeh je samo rezultat mukotrpnog rada .
Ako je karta okruzena negativnim uticajem najavljuje bolno odvajanje I promene . Rez kosom dogadja se u trenu I nista vise nije kao sto je bilo .  Rana zaraste ali oziljak je uvek trajan kao podsetnik da se ne zaboravi bol koju ste preziveli .Svu stetu koja karta Kosa napravi potrebno je vreme da  popravi .Karta kosa moze ukazati na prevremeni kao I spontani porodjaj .
Karta Kosa je znak opasnosti .Okolne karte ce reci o kojoj je vrsti opasnosti rec .
Kljucne reci
Velike opasnosti , operacije , nesreca ,udarac , steta od poplava ,zemljotresa 
LJUBAV
Ocekuju vas radikalne promene. Moguc iznenadni  prekid odnosa . Ne ocajavajte .Nova ljubav  koja je povoljnija za vas je na pomolu . U  vas zivot pojavice se osoba sa velikom razlikom u godinama u odnosu na vas .Prodoran I prkosan pogled , mladolikog izgleda , kosa ravna ,plave do zelene oci samo su deo fizickog izgleda.

POSAO
Karta kosa povezana je sa zetvom . Doslo je vreme ubiranja plodova  I  naplate vaseg rada .
ZDRAVLJE
Rizik od fraktura , posekotine ,ostar bol u stomaku ,zubobolja.
Pri izvlačenju srecnih brojeva, glavni br. je broj 10, a rezervni br.2...
 DNEVNA KARTA
  Oprez u toku celog dana . Negativne sile koje vas okruzuju mogu stvarati povecanu nervozu I ishitrene postupke.   Dogadjaji su neocekivani I sve se desava vrlo brzo .


http://www.4shared.com/office/B4uqEC-z/LENORMAND_KARTA_KOSA.html?redirectAfterSignout=true


http://strelac662010.wix.com/astro-vulkan

Нема коментара:

Постави коментар