субота, 17. новембар 2012.

RODE


                                                                      RODE 


Lenormand karta RODE je pozitivna karta.  Prvenstveno je karta promena. Svake godine  pred zimu rode odlaze u toplije krajeve da bi se s proleca vratile u svoju domovinu .Samim tim sto  redovno menja svoj polozaj (drugo mesto  u nekoj drugoj zemlji , menja cak I continent )smatra se da je vrlo prilagodljiva  I snalazljiva u vremenu I prostoru
Rode su simbol   dolaska ili odlaska ,udaljenosti ,porodjaja

KLJUCNE RECI : Promena,prenos, putovanje ,posete ,dolazak ili odlazak, povratak ,okupljanje ,rodjenje ,iskrenost
Lenormand karta RODE  sugerise na  znacajne  promene  nudeci radost ,lepa iskustva  I nove emocije . Situacija koja se prikazuje ovom kartom nije privremena ,  produzenog je efekta .Pripisuje joj se rok od 9 meseci koliko uglavnom I traje trudnoca.
Karta RODE   najavljuje sastanke sa ljudima  iz proslosti   ili ozivljavanjenekih situacija iz proslosti  koje zahtevaju  resenje.
Tradicionalno roda je simbol  novina  I putovanja sto moze ukazivati na odmor ,nova znanja ,aktivan drustveni zivot  ili rodjenje deteta.
LJUBAV  Na sentimentalnom planu karta Rode najavljuje  povratak pomirenje sa osobom iz proslosti  ,moze se dogoditi I nova ljubavna avantura sa osobom iz  velike daljine.Ljubav je obostrana .karta ukazuje na  harmoniju ,lojalnost ,poverenje ,solidarnost .
POSAO nailazi vam povoljan period  za ulaganje ,dobijanje novog posla koji je povezan sa kretanjem
 Zdravlje :  Moguca trudnoca
Osoba : Predstavlja osobu izmedju 35 I 50 god.  inteligentan, simpatican  druzeljubiv ,dinamican , prijateljski angazovan.Moze biti umetnik, novinar ,sportista ,nastavnik.
 U pojedinacnom izvlacenju karta RODE daje pozitivan odgovor 


http://www.4shared.com/office/S7A7b6fY/LENORMAND_KARTA_RODE-OPIS.html?redirectAfterSignout=true
http://strelac662010.wix.com/astro-vulkan

Нема коментара:

Постави коментар