субота, 17. новембар 2012.

KULA


                                                               KULALenormand karta KULA ima neutralno znacenje . Njen efekat ispoljice se iskljucivo u odnosu na karte kojima je okruzena

Opis karte : Na slici centralna pozicija je  veliki toranj ,simbol vlasti ,superiornosti,I velikih ambicija ali I izolacije ,usamljenosti ,zastite I bezbednosti.
Toranj je simbol moci ,pruza zastitu od agresora I omogucava jasan pogled  u daljini .  Svako priblizavanje neprijatelja moze da se otkrije na vreme , kula je odlican odbrambeni polozaj .Ali zastita tornja ima I svoju cenu . Zastitu kupujete za cenu slobode . Covek barikadiranjem sebe  u svom tornju  koji mu  omogucava razdvajanje I izolaciju  pred nepozeljnom situacijom  automatski  u sebi moze stvoriti strahove  I da paralise svoju hrabrost da dopre do drugih.
U isto vreme  neosvojiva kula je  simbol  autoriteta (mocnog sefa ,direktora )
Kula  je simbol sluzbenog jer vecina tornjeva  uglavnom ima funkciju  javnih ustanova ( sud ,  vlada, vojska,bolnice,zatvor ) I vlasti .
EMOCIONALNO  Ova karta govori o  barijeri koju postavljamo ispred sebe I u sebi
Karta KULA moze najaviti posetu starije muske osobe  loja je povezana sa prosloscu pitaca. Moze da ukaze na  starost I penziju pitaca.
Identifikujuci  kulu I njene kombinacije sa drugim kartama  ,kombinacije sa drugim kartama mogu vam pruziti  dragocene informacije za oslobadjanje.
KLJUCNE RECI : usamljenost ,snaga misli I refleksija, kancelarija ,javna ustanova
Blokiranje emocija
Negiranje pravih osećanja
Gušenje prirodnih reakcija
Nepriznavanje postojanja nevolje
Odbrambeni stav
Hladnoća

Izbegavanje istine
Odbijanje da se vide činjenice
Pretvaranje da je sve u redu
Ignorisanje upozorenja
Zatvaranje očiju pred istinom
Izbegavanje neprijatnih stvari
Izbor da se ostane u neznanju

Pat pozicija
Strah da se nešto uradi
Biti u ćorsokaku
Biti u škripcu
Odbijanje odluke
Umrtvljenost
Nevoljnost da se nešto preduzme

OSOBA : Karta opisuje visoke vitke ali arogantne osobe.Najcesce se odnosi na  mudre ,strpljive  I na prestiznim pozicijama  muske osobe.
LJUBAV  Vas glavni problem je ne prihvatanje istine.  Ne osecate se dobro u situaciji u kakvoj se nalazite . Partner cesto menja raspolozenje I tesko vam je da   shvatite na cemu ste sa njim. Odnos u vasoj vezi je narusen     ,usamljeni ste  .Emocije su vam blokirane ,  izbegavate da pogledate istini u oci I pretvarate se kao da je sve u redu . Karta cesto sugerise na neki vid odvajanja od partnera.
POSAO   Nezadovoljstvo situacijom u kojoj se nalazite , zelja za povlacenjem .  I ako vam to izgleda suludo   ostanite tu gde ste .
ZDRAVLJE  Kula simbolizuje kicmu . Iskakanje diska ,bolovi u vratnom delu . Prijala bi vam masaza.

DNEVNA KARTA  Dan za izolaciju ,osamljivanje .
VREME Od 15 dana do jedne godine.
U pojedinacnom otvaranju karta KULA daje neizvestan odgovor.

http://strelac662010.wix.com/astro-vulkan
Нема коментара:

Постави коментар