субота, 17. новембар 2012.

MEDVED

MEDVED 





Karta Medved je pozitivna karta .
MEDVED je veoma mocna , snazna I dominantna  zivotinja.
Simbol je snage, borbe
U Lenormand kartama karta MEDVED predstavlja moc autoritet ,snagu  postovanje. Uglavnom predstavlja starijeg  muskarca koji se postuje I priznaje u drustvu .
Medved je izvor snage ,vitalnosti , energije ,izdrzljivosti,inteligencije .Za pitaca zastitna pomoc
KLJUCNE RECI  Autoritet ,snaga ,upornost  postovanje ,priznanje ,cvrstina,samopouzdanje ,hrabrost, zastita ,podrska ,konkurentnost ,figura oca ili lider .
 U otvaranjima karta Medved prorice uspeh . Medvedu se pripisuje zenski karakter  ,dakle karta moze da simbolizuje I majku   koja zeli da zastiti I pomogne ali uglavnom je symbol ocinstva.
Bez obzira sto se smatra pozitivnom kartom ona sa sobom nosi I mala upozorenja .Budite oprezni sa ljudima na vlasti  . Njihova snaga I moc moze biti opasna po vas ako u njima izazovete bes . Onda ce vam zaista biti potrebna zastita. Ljubomora I zavist nekih ljudi  mogu biti podsticaj da vas prevare . Zato I ne pricajte puno o sebi .
LJUBAV  Pored vas je mentalno jak partner , biznismen . finansijski dobrostojeci .  U svakom pogledu pruza vam zastitu . Stabilnost u vezi .
POSAO  Mogucnost otpocinjanja samostalnog posla uz pomoc uticajne osobe .Karta najavljuje dogadjaje   koji donose mir I bezbednost za  pitaca .Potpisivanje ugovora ,dobijanje znacajne sume novca , kupovina nekretnine .Dobri rezultati rada  koji su rezultat aktivnosti I dobro definisanih projekata  na kojima se radilo istrajno i odlucno .
OSOBA  Predstavlja robustan I individualan stav ,muskarac izmedju 40 I 70 god. analitican naizgled hladan ali iznutra osecajan ,iskren I zastitan .
Zdravlje Jetra ,problem s viskom kilograma.
VREME 6 meseci
http://strelac662010.wix.com/astro-vulkan

Нема коментара:

Постави коментар