субота, 17. новембар 2012.

MESEC


                                                                   MESEC



Lenormand karta MESEC ima dvostruko znacenje .Moze biti pozitivna I negativna u zavisnosti od karata koje je okruzuju. .
OPIS : Na slici je nebo osvetljeno zvezdama I Mesecom koji je simbol plodnosti iluzija I melanholije.
KLJUCNE RECI : nestabilnost, plodnost ,vidovitost, misterija, iluzija ,povrsnost ,proslost ,vidovitost,senzibilitet,emocije ,prepoznavanje
S jedne strane Mesec moze predstavljati jaku zelju za euforijom I avanturom  dok s druge strane moze  biti potreba za odmor I meditaciju.
 Mesec menja oblik  dok prolazi kroz razlicite faze .Zbog svoje nestabilnosti  simbol je zenstvenosti transformacije I rasta.
U tumacinjima karta najcesce aludira na strah I uznemirenost -Ono sto nam donosi najtamniji deo noci. Karta MESEC  predstavlja iluzije.  Na putu koji je osvetljen samo mesecinom lako je zalutati .Karta Mesec vas upozorava da budete oprezni I ne dozvolite sarenim lazama da vas odvedu na pogresan put.
 Ponekad je MESEC I znak da ste se vec izgubili I da besciljno lutate .Morate se vratiti na pravi put I nastaviti da idete ka jasno zacrtanom cilju.
Ukoliko  je karta Mesec okruzena pozitivnim kartama  podstice vasu kreativnost ,emocije   ,secanja. Karta MESEC odnosi se I na decu I potomstvo  I za zene moze znaciti trudnocu  ili rodjenje deteta
Ako se pored karte Mesec nalaze negativne karte  Mesec pitacu donosi  konfuziju ,depresivnost ,neorganizovanost . Pitac lako cine greske  kao sto su : Povrede ,nepravilno poslovanje, neverstvo ,lazi I spletke.
Mesec je ogledalo duse osecanja
LJUBAV : Ceznja za partnerom
POSAO : Moze doci do promene posla .Ne dozvolite da vas strah od nepoznatog blokira
ZDRAVLJE : Depresija
OSOBA  zene starosti od 35 do 65 godina ,tuzna ,usamljena I misteriozna osoba. To moze biti majka, supruga, sestra .
VREME: 11 meseci pa I vise
U pojedinacnm otvaranju karta Mesec daje nesiguran odgovor.


http://www.4shared.com/office/zExDaw-X/LENORMAND_KARTA_MESEC_-OPIS_KA.html?redirectAfterSignout=true

http://strelac662010.wix.com/astro-vulkan

Нема коментара:

Постави коментар