субота, 17. новембар 2012.

OBLACI


                                                                   OBLACI 



Karta Oblaci je karta Neptuna astroloski gledano prirodni vladar 12  kuce. Priroda ove kuce je vrlo misteriozna .12 Kuca ukazuje na tugu, patnje, ogranicenja, hendikepe, tajne, izolovanost, razocarenja, tajne radnje. Ukazuje na mesta izgnanstva, zatvore, bolnice, dusevne bolnice i tako dalje, kao i na uzdrzanost, inhibicije, progonstvo, skrivene neprijatelje, prikrivene opasnosti, stetu koju sami sebi nanosite i ilegalne poslove. Pokazuje sve one stvari koje krijemo od drugih.

Opis slike
Reka - Ozivljavanje uspomena
Mirna voda - Pred vama je zivotni period pun naboja ali bez trzavica
Oblaci tamni I svetli – Promena
Kljucne reci
Komplikacije,nejasnoce,prepreke ,neugodni dogadjaj
Dnevna karta
Za donosenje vaznih odluka karta nije povoljno .Mogucnost  jasnog sagledavanja I logickog rasudjivanja znatno je umanjena .Nije vreme za odluke I promene .Sve je u magli ,situacija izgleda nejasno  I neizvesno. Sacekajte povoljniji trenutak   jer karta Oblaci ukazuje na trenutni problem . Oblaci se krecu  ,dolaze bolja vremena I prepreke ce nestati. Oblaci u Lenormandu mogu ukazivati  na stav koji  takodje ukazuje na sopstvenu tvrdoglavost . Ignorisete realnost I vidite samo ono sto zelite da vidite.
LJubav :Period nailaska krize  I problema u odnosu . Karta vas opominje da ne brzate sa donosenjem zakljucaka  sve dok situacija ne postane jasna. Zajednickim snagama kriza se lakse savladava .
Nije povoljan trenutak za otpocinjanje veze .  Moze vam se desiti da trenutno budete ocarani partnerom  ,razilazenjem oblaka   dobijete jasnu sliku sto dovodi do razocaranja.
POSAO Nailazak krize I depresivne atmosfere na poslu .Ne brinite se ,problemi  su privremenog karaktera.
ZDRAVLJE Depresija ,bolovi u stopalima,nizak pritisak,anemija ,pad imuniteta,prehlada .

Savet : Opustite se  ,dajte dusi da se odmori . Odlazak u saunu  znatno bi popravio vase stanje . Ako to  niste u mogucnosti  inhalirajte se cajem od nane ili kamilice .   Mozete napraviti toplu kupku  sa mirisljavim solima  I uzivati lencareci u kadi .

http://www.4shared.com/office/tqdOtzeN/LENORMAND_KARTA_OBLACI-OPIS.html?redirectAfterSignout=true


http://strelac662010.wix.com/astro-vulkan

Нема коментара:

Постави коментар