субота, 17. новембар 2012.

PTICE


                                                                         PTICE  



PTICE
U Lenormand kartama ptice su simbol  uzbudjenja nervoze ,briga .Ptice su uzurbane I brze zivotinje  pa samim tim  simptomi brzo I prolaze .
Ptice mogu najaviti  I vazan telefonski poziv  
Opis karte
Od davnina pojava sove smatrala  se predznakom  problema I neuspeha.  Zbog svog usamljenog postojanja u tami  krijuci se od svetlosti  I njenog jednolicnog ,,Placa,, uvek je izgledala zlokobno. Posto se sova boji dnevne svetlosti ,leti samo u sumrak ili nocu  ,zivi uglavnom u starim  I napustenim zgradama ili gustim sumama  pripisivan joj je demonski znacaj . Smatralo se da je sova simbol pustosi bede .  Verovalo se da  je sova savetnik djavola , smatrana je pticom vestica  zbog  pera koje navodno vestica nosi u svojoj kosi .
Tradicionalno Sova je I simbol moci  I mudrosti . Smatralo se da noseci sovino pero u  kosi oslobadja se strah od mraka .
SAVET
 Imajuci sve ovo u vidu  karta Sova  oznacava teskocu ,problem koji je kratkog trajanja.  Ovo je karta  nesigurnosti I straha koji se nalazi duboko u vama . Mogu vas okupirati crne misli koje vas kao dosadne muve proganjaju ceo dan. Sova kao simbol mudrosti vam sugerise da  vase misli nisu neplodne ,one vam mogu pomoci da bolje razumete sebe I da iz neke druge perspective sagledate problem. Bas zato sto su sove nocne ptice iz vida ne smete izgubiti cilj koji imate.  Karta Sove vas poziva da ne odustajete ,sa entuzijazmom krenite u  problem koji vas okupira ,prevazidjite strah od novog I nastavite put .
KLJUCNE RECI
Uzbudjenje,brbljanje ,ljutnja,ocaj,hirovitost ,ogovaranja,klevetanja ,nervoza,dvolicnost
Ptice su glasnici ,donosioci vesti  verovatno diskusije .Tradicionalno ova karta  oznacava tugu ili neku situaciju koja izaziva tugu .
Vreme  noc ili tokom noci
Posao
LJUBAV Rasprava ,lose raspolozenje ,zabrinutost . Rasprava moze krenuti preko telefona  I na kraju da se zavrsi raskidom
Tajanstveni nocni sastanak
ZDRAVLJE  Nervi ,vene ,prosirene vene
Karta Ptice /sove ima asocijaciju sa brojem 2 - dve osobe ,necega 2 
 Za konkretan odgovor na pitanje karta ptice  daje negativan odgovor.

http://www.4shared.com/office/Io3WArtO/LENORMAND_KARTA_PTICE_-OPIS.html?redirectAfterSignout=true


http://strelac662010.wix.com/astro-vulkan

Нема коментара:

Постави коментар