субота, 17. новембар 2012.

DETE

                           
                                                                    DETE

          KLJUCNE RECI : Novi pocetak ,otvorenost, optimizam ,vedrina,spremnost ,ranjivost ,nevinost ,bezbriznost



Dete takodje predstavlja veru  u ideju da je zivot lep, ima naivan pristup od te naivnosti zivi I bas ta naivnost dete cini crecnim.
U lenormand kartama karta Dete simbol je novog pocetka ,ili promene situacije u onom pravcu koji ce vam doneti avanturu ,cudo I licni razvoj .
Karta simbolizuje detinjaste karakteristike situacije  ili  osobu. Simbolizuje novi zivot,  nadu ,I ljudsku naivnost . Primenjeno na situaciju  signalizira na novi pocetak ,novu situaciju  I neophodnost da se istrazi citav novi  svet .


VREME : Pocetak buducnosti
U odnosu na lice : vase dete ,tinejdzer ,sin ,cerka unuk ,naslednik


LJUBAV : Na pomolu moze biti nova veza   koja vam okupira paznju . Pristup vezi na detinjast I naivan nacin . Karta  signalizira na zabavu izlaske sa drustvom po kaficima . Imajte u vidu da karta DETE  moze znaciti  I trudnocu sto ako je nezeljena I ne primerena vasem broju godina  moze predstavljati I te kakav problem .   Lenormand karta DETE  ima gotovo iste osobine kao u tarotu karta LUDA  .


 Dovoljno je da pogledate sliku karte  I na njoj  mladica  koji je razdragan  uzdignute glave  koraca ka provaliji dok  oko njegovih nogu ga  pas svojim lavezom opominje na opasnost .


POSAO  : karta dete oznacava nove ideje ,nove projekte ,poboljsanje okolnosti  .Karta moze da ukaze na dodatne prihode  kao sto  su povisica  plate ili povecanje profita  Predvidja  uspesan pocetak novog projekta  ili poslovnog poduhvata koji ce zahtevati   povecanu paznju .
ZDRAVLJE
Grudi ,  pluca , zeludac .Ako je pitac zena uz lose karte moze da ukaze na  men.ciklus I bolove  u grudima , jajnicima ,  hormonski poremecaj  dok uz pozitivne karte moze da ukase na trudnocu narocito ako se nadje uz kartu RODE .
DNEVNA KARTA
Nista previse ozbiljno .Dan zabave igre ,dobrog raspolozenja
SAVET : Karta DETE vas podseca da zadrzite veru u sebe  I svoje odluke .Ako ste suoceni sa teskom odlukom  ili nekakvom sumnjom  karta DETE  vas savetuje da verujete u sebe  I sledite svoje srce   bez obzira koliko god vam unutrasnji glas  zvuci nelogicno I blesavo
Ova Lenoremand karta zeli da nam kaze  da mirno I sa detinjastom radoznaloscu  udjemo u novu situaciju  I da ignorisemo sve strahove I nesigurnosti ako su karte koje se nalaze oko karte DETE pozitivne ali ako se pored nadje karta kosa ili sanduk  treba se pricuvati bas ove detinje naivnosti  jer procena da je  situacija opasna nije dovoljna bez iskustva koje je u opasnim situacijama I te kako neophodno.U izvlacenju jedne karte odgovor je DA 
http://strelac662010.wix.com/astro-vulkan

                                                              

Нема коментара:

Постави коментар