субота, 17. новембар 2012.

KOVCEG

           
                                                               KOVCEG




KARTA KOVCEG

Karta KOVCEG  je nepovoljna karta .Simbolizuje bolest .malaksalost, gubitak novca,smrt  ,suze ,tuga  ,problem .
Na prvi pogled karta KOVCEG  izaziva strah .  Ovde nije rec o nuznoj smrti  ,moze biti rec o dubokoj tuzi koju nosite u sebi. Karta najavljuje dolazak tezeg  perioda , suocavanje sa bolnom istinom . Moze oznacavati neku prekretnicu u vasem zivotu .Ovo moze biti I karta  usamljenosti  I tugovanja  I da oznacava period nakon raskida  nekog odnosa  bilo da je ljubav ili posao u pitanju .Najcesce ovu kartu izvlace osobe   koje tuguju za nekim nakon smrtnog slucaja  u porodici ,nakon razvoda ili   raskida .Neka od simbolika ove karte  moze biti I vasa okrutnost .Od stresa mozete se braniti  napadajuci druge ,  ragovati  cinicno I agresivno .
Karta vam porucuje ,,Sve sto vas ne ubije to vas I ojaca  ,, Kovceg je simbol zalosti   koja je neophodna u procesu lecenja. Kao Phoenix koji se dize iz pepela  glavna je poruka ove karte .

KLJUCNE RECI
Zavrsetak ,ozbiljna bolest ,smrt ,depresija,  transformacija
I ako se promene prvenstveno dozivljavaju veoma ozbiljno  one  su I nove mogucnosti za vas licni razvoj .

LJubav 
Potreban vam je savet strucnjaka .Agresivnost I nerazumevanje partnera dovodi vas do ocajanja . U celoj situaciji niste ni svesni da I vi iritirate partnera . U svemu ste sumnjicavi ,osecate se usamljeno I iznevereno

Osoba
Tajanstvena ,prodornog pogleda , tamnih ociju I kose .

POSAO
Karta Kovceg  najavljuje promene .  Moguca je promena  radnog odnosa . Razlog napustanja nije bitan ,da li je to nezadovoljstvo  platom ,u odnosu sa kolegama nije ni bitno . Duboko preispitajte sebe , svoje zelje I ambicije I do  obrta sudbine   mora doci .

Zdravlje
Nedostatak energije   dovodi do glavobolje ,migrene  . Ne dozvolite da vas savest izjeda vec se prepustite  I uzivajte  u opustanju .

Dobro osmotrite koje karte okruzuju kartu Kovceg jer  one ce opisati kakva je opasnost u pitanju .
Uz kartu prsten  Kraj odnosa
 Uz kartu Srce slomljeno srce
 Uz kartu Park  odlazak u bolnicu

DNEVNA KARTA

Mogu vam se dogoditi neke neprijatnosti. Pojacana depresivnost ,


 Pri izvlačenju srecnih brojeva, glavni broj je br.8, a rezervni br.9....

Нема коментара:

Постави коментар